Проектот е ко-финансиран од
Програмата – Интелегентна Енергија
Европа на Европската унија

Крајот на проектот REACH

21.03.2017.
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Проектот REACH дојде до својот крај на февруари 28, 2017. Сите проектни партнери се состанаа на финалниот состанок на 24 Февруари во Задар, Хрватска на кој дискутиравме што сме постигнале за време на трите години додека траеше проектот.

Исто така ние ги направивме сите наши публикации на сите јазици достапни на нашата веб страна којашто ќе биде достапна барем уште две години.